Hoppa till sidans innehåll

Uppläggning av båtar mm


Som medlem har du möjlighet att förvara din segelbåt på SSN.

Före du lägger upp din båt så skicka ett mail till This is a mailto link. Ange hur många båtar du önskar lägga upp, typ av båt samt segelnummer.

Segelboden

I första hand är det klubbens utrustning som ska förvaras i segelboden så att seglarskolans verksamhet ska fungera. I andra hand är det instruktörerna i seglarskolan som har förtur till plats och därefter alla andra efter att ha kommunicerat detta med styrelsen.

Jolleplan

Platsen närmast rampen är avsedd för klubbens jollar så att seglarskolan ska fungera smidigt. Större jollar ska förvaras närmast Sälviksvägen, har ni en större jolle så kommunicera med oss så hjälps vi åt att hitta en bra plats.

Märkning

Båten ska i aktern vara märkt med 

  • Namn (på den som betalar avgiften)
  • Mobiltelefon
  • E-postadress

Exempel på märkning

Mindre motorbåt (endast vinter, sjösatt senast 15 april)

Som medlem har du möjlighet att förvara din motorbåt hos oss under vintern i mån av plats. Motorbåten ska vara sjösatt senast den 15 april så att jollarna får plats. Även motorbåten ska vara märkt enligt ovan.

Avgift

Se här

Uppdaterad: 24 SEP 2020 14:26
E-post: Adressen Gömd

Följ oss på Facebook och Instagram

Postadress:
SS Norderviken - Segling
Ordförande: Gunilla Lundberg, Badvägen 5B
45740 Fjällbacka

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

 

SSN är en ideell förening som bygger på medlemsavgifter och hjälp från våra sponsorer så att vi kan hålla igång vår verksamhet. Gynna dem gärna, de gynnar oss.