Välkomna till ännu en sommar med oss!

Snart är det sommar igen och vi ser självklart fram emot sommarens alla aktiviter på SSN. Seglarskolan, träningar, tävlingar, eskadersegling, spontansegling, sol, bad och mycket annat!

Alla är välkomna på Juniorsektionens årsmöte, samma dag som högsommarregattan, den 9 juli. Då kommer vi att prata om sommarens alla aktiviteter och alla får komma med egna idéer på vad vi kan hitta på under sommaren. Vår klubb firar bl.a. 70-årsjubileum och alla förslag gällande firandet av detta välkomnas!

Hoppas vi ses på mötet och i sommar!

//Juniorsektionen

Snart är sommaren här igen!

 

SSN:s juniorsektion består av klubbens ungdomar. Under somrarna är de vi som fixar många av de roliga aktiviteter som händer på klubben. Seglarskolan utgör förstås den störta delen av vårt jobb, men så är den ju också den populäraste och många gånger roligaste händelsen under sommaren. Segling, lek, bad, gemenskap och sommarkänsla är några ord som klockrent beskriver vår seglarskola. Här i bladet kan du läsa mer om vilka veckor och kurser som seglarskolan pågår under denna sommaren.

 

Det är även vi på juniorsektionen som håller i måndags- och tisdagsträningarna under sommaren. Måndagsträningarna är tänkta för de äldre som gått över till andra båtar från optimisten. Tisdagsträningarna är till för de som gått eller ska gå i seglarskola under sommaren och vill hålla uppe träningen. Kl 18.00 börjar träningarna. Alla som vill prova att segla är välkomna!

 

En annan populär aktivitet vi anordnar på SSN är eskaderseglingen som brukar vara i början av augusti. Du kan läsa mer om allt kul vi gjorde på förra årets eskader i Annas artikel i detta blad. I år planerar vi preliminärt att ha eskaderseglingen den 3 augusti. Vi uppmanar alla barn och ungdomar i klubben att redan nu säkra detta datum och hänga med på årets eskadersegling.  Vi hoppas att det blir lika roligt som förra året!

I samband med högsommarregattan, som i år är lördagen den 9 juli, brukar juniorsektionen ha ett årsmöte. Dit är alla klubbens barn och ungdomar välkomna! Då pratar vi lite om vad som händer i sommar och alla får gärna komma med egna förslag på aktiviteter man kan ordna på klubben. Hoppas vi ses där och att sommaren 2011 blir kanon!

Powered by Website Baker