Vädret Fjällbacka


Segrare Tjörn runt

Per Pettersson och hans amerikanska seglingsvänner tog hem segern i långa banan på årets Tjörn Runt. De tävlar för SSN i en First 40.

Besättningen har tränat i Fjällbacka och Stenungsund de senaste två veckorna. Vi gratulerar dem till den mycket meriterande segern.
 

Läs mer

Höststädning på SSN

Söndagen den 24 augusti kl 10 är alla välkomna att komma ner till klubben för att förbereda inför hösten och vintern.  

Valö runt

Valö Runt took place on Saturday afternoon. Under changing strong winds from southeast many of the sailors experience that the water still is warm. 

Läs mer

Platser kvar optimistseglarskola v.32

 Vi har fortfarande platser kvar till optimistseglarskolan v.32. Klicka här för att anmäla!

Väderö Race 2014

 I lördags avgjordes årets upplaga av Väderö Race och Gunnar Sedén, Erik Sedén och Ulf Sjöberg slutade som segrare. Grattis! Resten av resultaten hittar ni här.

Sommarens tävlingar

Nu börjar tävlingssäsongen på SSN komma igång. På torsdagskvällar med start 3/7 har vi poängseglingar. Nu på lördag 5/7 är det högsommarregattan och helgen efter, 12/7 är det dags för Väderö Race. I augusti går även Valö Runt av stapeln. Ni kan läsa mer om de olika tävlingarna här och anmäla er till tävlingarna här.

Trevlig kappseglingssommar önskar SSN!

Arbetsdagar

 Vårens arbetsdagar komer vara 18/5 och 1/6 kl 10. Alla är välkomna att hjälpa till!

Piratseglarskola

För andra året i rad kommer vi arrangera piratseglarskola för barn 5-7 år. Det kommer bli två kurser, måndag-onsdag, både vecka 29 och vecka 30 kl 15.30-17.30. Pris 400 kr. Anmälan sker till Matilda Persson på aml.persson[at]live.com
Klicka för att läsa mer.

Läs mer

Anmäl er till sommarens seglarskola!

 Nu har det blivit dags att anmäla sig till sommarens seglarskoleveckor. Frågor om seglarskolan mailas till seglarskolan[at]norderviken.se

Genomförd funktionärskurs

SSN ordnade funktionärsutbildning i lördags och 12 intresserade funktionärer hade hörsammat inbjudan. Frank Bach och Jan Västernäs var som väntat grymma kursledare. Vi tackar Jan och Callista för att vi fick låna den trevliga lokalen samt Madeleine och Tina som ordnat resten. 

Funktionärskurs

Lördagen den 1e februari anordnar SSN en funktionärskurs i Göteborg. Om ni är intresserad av att vara med på den kan ni kontakta Madeleine på madeleine.erikson@gmail.com innan den 23e januari för mer information.

Tävlingsansvarig

På årsmötet i somras lämndes platsen tävlingsansvarig i styrelsen vakant. Styrelsen föreslår nu att Anders Nilsson tillsätts på denna post.

Ny hemsida!

Nu håller vi på att gå över till en ny hemsida, klicka här för att komma till den. 

Den här sidan kommer att finnas kvar ett tag framöver men så småning om kommer norderviken.se leda till den nya sidan.

Årsmöte

Tisdag 23/7 är det årsmöte på SSN, kallelse finns på klubbens anslagstavla och i SSN-bladet. Välkomna!

Resultat Väderö Race

Läs resultaten från Väderö Race

Resultat Högsommarregattan

 Läs resultaten från Högsommarregattan.

Resultat poängseglingar

 Nu finns resultaten från poängseglingarna på hemsidan. Klicka här.

Sommarens tävlingar

Nu börjar tävlingssäsongen på SSN komma igång. På torsdagskvällar har vi poängseglingar, nu på lördag 6/7 är det Högsommarregattan och helgen efter, den 13/7 är det dags för Väderöarna runt. I augusti går även Valö runt av stapeln. Ni kan läsa mer om och anmäla er till sommarens tävlingar här.

Piratseglarskola!

 I sommar tänkte vi prova på något nytt, nämligen piratseglarskola för barn inte riktigt har åldern inne för att gå i vanliga seglarskolan. Åldern på barnen kommer att vara 5-8 år och de kommer lära sig om segling, leka roliga lekar nere på klubben och lära sig lite sjövett. Om ni tror att detta är något för erat barn kan ni höra av er till Matilda på aml.persson95[at]gmail.com för mer information.  

Arbetsdagar

Nu är det dags för SSN att vakna upp!

Vi kommer ha den första arbetsdagen 4/5 kl 10 och den andra arbetsdagen kommer att vara 8/6 kl 10, och vi hoppas att många vill komma och hjälpa till!

Powered by Website Baker